Tuesday, July 16, 2013

Servis "Maybank2U Pay" Untuk Jual Produk Secara Online


Maybank2u Pay adalah perkhidmatan baru yang diperkenalkan oleh Maybank untuk memberi pelanggan pengalaman membeli-belah dalam talian yang lebih lancer dan dipercayai. Maybank2u Pay bertujuan untuk mengubah cara kita menjalankan perniagaan online dan juga menyediakan pelanggan dengan pengalaman selesa apabila membeli-belah dengan kami.


Dengan Maybank2u Pay, anda kini mempunyai cara yang cepat dan mudah untuk membayar bagi setiap pembelian anda. Tidak lagi perlu memasukkan nombor akaun untuk memindahkan wang ke dalam akaun kami. Hanya beritahu kami apa barangan yang anda berminat dan klik logo seperti di atas. Cubalah perkhidmatan ini apabila anda membeli-belah dengan kami di sini dan alami pembayaran yang telah dipermudahkan oleh satu-satunya bank yang dipercayai.

Klik Sini untuk keterangan lanjut.

Sofaz Freshmart telah menggunakan perkhidmatan kira-kira 2 bulan yang lalu dan telah menerima lebih dari 10 langganan. Pelanggan yg menggunakan perkhidmatan ini juga berpuashati.

Cuma selepas ini www.tempe.com.my perlukan 'automate' ecommerce yang lengkap untuk transaksi yang lebih cekap dan selamat.

1 comment:

Related Posts with Thumbnails
 
Share |